Ters Yüz, Pixar Animasyon Stüdyoları tarafından üretilmiş bir 3D bilgisayar animasyonu komedi-drama filmidir. Küçük Riley'in hayatı, ailesinin San Francisco'ya taşınmasıyla birlikte tamamen değişir.

Pixar'ın Sevilen Animasyon Filmi "Ters Yüz" Filminin Konusu

Yeni bir ev, yeni bir okul ve yeni arkadaşlarla tanışması, Riley'in duygusal dünyasında da bir karmaşaya neden olur. İşte bu noktada Riley'in iç dünyasını temsil eden duygular devreye girer. Neşe, Korku, Öfke, Nefret ve Üzüntü... Bu duygular, Riley'in yeni hayatına uyum sağlamak için bir araya gelirken çatışmalar yaşarlar. Neşe, Riley'in en önemli duygusu olarak her zaman pozitif olmaya çalışırken, diğer duygular yeni değişikliklere nasıl uyum sağlayacaklarını bilemezler.

"Ters Yüz" Filminin Oyuncuları Kimler?

Filmde seslendirme kadrosunda ise birbirinden yetenekli isimler bulunmaktadır. Amy Poehler Neşe, Phyllis Smith Üzüntü, Richard Kind Bing Bong, Bill Hader Korku, Lewis Black Öfke, Mindy Kaling Tiksinti ve Kaitlyn Dias Riley karakterlerini seslendirirken, Diane Lane Anne ve Kyle MacLachlan Baba karakterlerine ses vermiştir.

"Ters Yüz" Filmin Türkçe Seslendirenleri?

Türkçe dublaj versiyonunda ise Aysun Topar Neşe, Murat Şen Korku, Suzan Acun Tiksinti, Ercan Demirel Öfke, Gupse Özay Üzüntü, Mısra Balkan Riley, Özden Ayyıldız Anne ve Ali Ekber Diribaş Baba karakterlerine hayat vermiştir.

"Ters Yüz" filmi, içsel dünyamızdaki duyguların karmaşıklığını ve hayatımızı nasıl etkilediğini eğlenceli bir şekilde işleyerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.