DEM Parti Mardin Milletvekili Saliha Aydeniz, geçtiğimiz günlerde Batman'da düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen kırmızı kategoride aranan PKK'lı terörist Sultan Dağ'ın cenazesine katıldı.

Narin Güran cinayetinde yasak ilişki iddiaları gerçek mi? Anne ve baba bu sorulara ne yanıt verdi? Narin Güran cinayetinde yasak ilişki iddiaları gerçek mi? Anne ve baba bu sorulara ne yanıt verdi?

DEM Partililer Teröristlerin Cenazelerinde

DEM Partililerin terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyamaması sıkça gündeme geliyor. Bu durumu bir kez daha teyit eden gelişme, terör örgütü HPG'nin kadın kolu YJA STAR üyesi Sultan Dağ'ın cenazesinde yaşandı. Sultan Dağ ve Zeynep Nibat, Batman'da düzenlenen bir operasyonda etkisiz hale getirilmişti. Sultan Dağ için Mardin'de düzenlenen cenaze törenine, aralarında DEM Parti Mardin Milletvekili Saliha Aydeniz'in de bulunduğu DEM Partililer katıldı.

Saliha Aydeniz'in Polisle Yaşadığı Olay

Saliha Aydeniz'in ismi daha önce de polisle yaşadığı bir olayla gündeme gelmişti. 2019 yılında Van'da izinsiz bir yürüyüş yapmak isteyen HDP milletvekilleri arasında yer alan Aydeniz, açtığı pankartı almak isteyen kadın polis memurunun kolunu ısırmış ve başka bir polis memuruna yumruk atmıştı. Bu olay, Aydeniz'in kamuoyunda geniş yankı uyandırmasına neden olmuştu.

Editör: Zeliha YAKUT