"Taş Kağıt Makas" dizisinin Kadri Palaz'ı olarak tanınan Hüseyin Avni Danyal, sosyal medyada ilgi odağı haline geldi. Yargı dizisinde Metin Komiser karakterine hayat veren ve sonrasında diziden katılan Danyal'ın ailesi, hayranlarını şaşırtacak ayrıntılarla dolu.

52 yaşındaki ikinci kez baba olan ünlü oyuncu, eşi Özgen Kılıçarslan'la evlenmeye razı olduğunu belirtiyor. Kılıçarslan'ın evlenmek istemediğini ve onu evliliğe ikna etmek için uzun süre çaba gösterdiğini söyleyen Danyal, mutlu bir evliliğini sürdürdüğünü ifade ediyor. Çiftin evliliğinden doğan minik kızları Deniz, annesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı! Hadise böyle bir dans etti ki, ortalık alev aldı! Dansıyla beğeni aldı!

Hüseyin Avni Danyal'ın ailesinin günlük bilgileri, hayranlarını şaşırtırken onun özel hayatına olan merakı artırıyor. Özellikle Danyal'ın eşiyle olan ilişkisi ve ikinci kez baba olma deneyimi, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.