Kanal D'nin sevilen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 8. bölümüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi önemli isimler yer alıyor. Merakla beklenen 8. bölüm 2. fragmanı ise hayranlarıyla paylaşıldı.

8. Bölümde Neler Olacak?

Mark Twain'in gerçek adı ne, Kim Milyoner Olmak İster 5 Mayıs günü sorusunun yanıtı Mark Twain'in gerçek adı ne, Kim Milyoner Olmak İster 5 Mayıs günü sorusunun yanıtı

Umut, içine düştüğü tuzaktan kurtulmanın yollarını arayacak ve Alev'in de yardımıyla kendini aklayacak bir yol bulacaktır. Ancak, Harun Yakar ve Kadri Palaz'la görülecek bir hesabı daha vardır ve Rıza'nın sağlık durumu kötüye gittiği için zamanı daralmaya başlar.

Alev'e karşı olan takıntısı artan Fecir, bir kırılma yaşayarak dibe doğru sürüklenir. Eski Fecir'in kalıntıları yeniden gün yüzüne çıkar ve Umut tehdidiyle mücadele ederken kendi içsel düşmanıyla yüzleşir.

Harun Yakar, herkes için en doğru kararları verdiğini düşünürken büyük bir sınavla karşı karşıya kalır. Bu sınav, Kadri abisinin hayatını yakından ilgilendirirken, Umut ile yıllar önce karşılaşan bir çocuk olarak şimdi rakip avukatı olarak karşı karşıya gelecektir.

Dizinin Yayın Günü ve Saati

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun yeni bölümü, 24 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizinin bu heyecan dolu bölümünü kaçırmamak için ekran başında olmayı unutmayın!

KANAL D YAYIN AKIŞI
07:00 Baht Oyunu
09:00 Neler Oluyor Hayatta?
11:00 Dönence
13:00 Gelinim Mutfakta
16:00 Arka Sokaklar
18:40 Kanal D Ana Haber
20:00 Taş Kağıt Makas
00:15 Yargı