Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, Youtube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk oldu ve yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Özellikle Survivor deneyimiyle ilgili samimi itiraflarıyla dikkat çeken Kalaycıoğlu, programda neler söyledi?

AYŞE YÜKSEL İLE ARASININ BOZUKLUĞU

Aleyna Kalaycıoğlu, eski dostu Ayşe Yüksel'le arasının bozuk olduğunu ve Ayşe'nin kendisine zeytin dalı uzattığını duyunca şaşırdığını belirtti. "3 günlük dünya olduğunu Survivor'dan çıkınca mı anladı?" şeklindeki çıkışıyla dikkat çeken Kalaycıoğlu, ayrıca hayatında barışmayacağı insanlar arasında Ayşe Yüksel'i gösterdi.

Kızılcık Şerbeti’nde Cüneyt diziden ayrılacak! Başrol oyuncusu artık o isim… Kızılcık Şerbeti’nde Cüneyt diziden ayrılacak! Başrol oyuncusu artık o isim…

SURVIVOR'DA YAŞANANLARIN GERÇEKLİĞİ

Survivor'ın kurgu olduğu iddialarına cevap veren Kalaycıoğlu, "Televizyonda izlerken yemek ve tuvalet vardır diye düşünüyordum ama gerçekten yokmuş" dedi. Ayrıca, yarışmacıların tuvalet ihtiyacını nasıl giderdikleri sorusuna da ilginç yanıtlar verdi.

CİNSELLİK İDDİALARI

Survivor'da cinsel bir yaklaşımın olup olmadığı sorusuna Kalaycıoğlu, "Benim tanıklık ettiğim olmadı" şeklinde yanıt verdi. Ancak, yarışmacıların hormonal dengesizlikler yaşadığını ve cinsel dürtülerinin baskılandığını belirtti.

MASTÜRBASYON SORUSUNA ŞAŞKINLIKLA YANIT

Sunucuların yöneltdiği "Mastürbasyon yapıyor muydunuz?" sorusuna şaşkınlıkla yanıt veren Kalaycıoğlu, bu konuda detaylı bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Survivor itirafları, programın izleyicileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Kalaycıoğlu'nun samimi açıklamaları, programın ilgiyle takip edilmesine neden oldu.