Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununda mücadele eden Nefise'nin yaşadığı talihsiz kaza izleyicileri endişelendirdi. Oyun sırasında sırtına düşen kırık seramikler nedeniyle sağlık durumu merak konusu oldu. İşte detaylar:

Oyuncu Saruhan Hünel hastalığı ne, neden ameliyat edildi, yoğun bakıma alındı! Oyuncu Saruhan Hünel hastalığı ne, neden ameliyat edildi, yoğun bakıma alındı!

NEFİSE'NİN YAŞADIĞI KAZA

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda parkura çıkan Nefise, rakibinin önüne geçmek için kırık seramikleri peş peşe kırarak hızlı bir performans sergiledi. Ancak, oyun sırasında sırtına düşen seramikler nedeniyle talihsiz bir kaza yaşadı. Oyunun heyecanıyla durumu fark etmeyen Nefise, sayısını aldıktan sonra yere oturdu.

NEFİSE'NİN SAĞLIK DURUMU

Kırmızı takım yarışmacılarının uyarısı üzerine Nefise'nin sırtında kesikler olduğu fark edildi. Sunucu Murat Ceylan'ın çağrısıyla oyun alanına sağlık ekipleri girdi ve Nefise'nin sırtındaki kesiklere müdahale etti. Yarım saatlik müdahalenin ardından kesinin derin olmadığı ve durumunun stabil olduğu belirlendi. Nefise daha sonra müdahale için alandan uzaklaştırıldı.

Nefise'nin yaşadığı kaza sonrasında sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği açıklandı. Olayın ardından Nefise'ye geçmiş olsun dileklerinde bulunan yarışmacılar ve izleyiciler, Nefise'nin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyor.