Survivor 2024 All Star, izleyicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kırmızı ve Mavi takımlardan oluşan kadro, merak konusu olmaya devam ederken, özellikle Sercan Yıldırım'ın özel hayatı da araştırılan konular arasında yer alıyor.

SERCAN YILDIRIM'IN ÖZEL HAYATI

Eski milli futbolcu Sercan Yıldırım, geçtiğimiz yaz aylarında özel hayatında önemli bir karar aldı. Survivor yarışmasında da mücadele eden Galatasaray'ın eski golcüsü, yoga eğitmeni Nihan Yönel ile evliliğinin sona erdiğini duyurdu. Bu gelişme, hem Survivor hayranları hem de futbolseverler arasında büyük ilgi gördü.

SERCAN YILDIRIM'IN FUTBOL KARİYERİ

Sercan Yıldırım, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 5 Nisan 1990'da doğdu. Futbol kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Yıldırım, 2007-08 sezonunda Bursaspor formasını A takım seviyesinde giymeye başladı. Süper Lig kariyerinde önemli maçlara çıkan Yıldırım, 2008-09 sezonunda Bursaspor'un 9 numaralı formasını 18 yaşında giydi.

SURVİVOR PERFORMANSI VE KARİYERİ

Survivor 2020 yarışmasında ünlüler takımında yer alan Sercan Yıldırım, o sezonun en iyi performans gösteren yarışmacılarından biri olarak 6. sırayı elde etti. Ardından 2022 yılında da Survivor 2022: All Star yarışmasına katıldı.

Melisa Sözen eşi kim, ’10 yıldır evliyiz’ dediği eşi bakın kim? Melisa Sözen eşi kim, ’10 yıldır evliyiz’ dediği eşi bakın kim?

Sercan Yıldırım'ın özel hayatındaki bu değişiklik, onun hayranları arasında da büyük yankı uyandırdı. Survivor 2024 All Star izleyicileri, Sercan'ın performansını ve ilerleyen bölümlerdeki başarısını merakla bekliyor.