Survivor All Star 2024 Birleşme Partisi'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Özgür Tetik, spor kariyeriyle de merak uyandırıyor. İşte, Özgür Tetik'in hayatı ve spor geçmişi...

ÖZGÜR TETİK'İN HAYATI

Doğum ve Gençlik Yılları: 1975 yılında Yalova'da doğan Özgür Tetik, gençlik yıllarında basketbol ile tanışarak sporla iç içe büyümüştür.

Basketbol Kariyeri

Ortaokul yıllarında basketbola ilgi duymaya başlayan Tetik, amatör liglerde uzun yıllar basketbol oynamıştır.

Spor Antrenörlüğü Kariyeri

1993 yılında kuvvet antrenörlüğü eğitimine başlayan Tetik, sporcu ve antrenör olarak kariyerine devam etmiştir.

Triatlon ve Koşu Kariyer

2002 yılında triatlon sporuyla tanışan Tetik, olimpik triatlon branşında yarışmış ve daha sonra koşu yarışlarına odaklanarak yarı maraton ve maraton branşlarında yarışmıştır.

Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar bikinili pozlarıyla ortalığı yıktı! Karın kaslarıyla adeta Nagihan’a meydan okudu! Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar bikinili pozlarıyla ortalığı yıktı! Karın kaslarıyla adeta Nagihan’a meydan okudu!

Eğitmenlik Kariyeri

Uzun yıllar boyunca Latin danslarıyla ilgilenen Tetik, bu alanda gösterilere katılarak eğitmenlik yapmıştır.

Running Academy ve Antrenörlük

2014 yılında eşi Tuğba Tetik ile birlikte Running Academy adında bir kurum kurarak sporcu performans ölçümleri yapmış ve profesyonel ve amatör sporculara antrenörlük yapmıştır.

Technogym Master Trainer Ünvanı

2016 yılında Technogym ailesiyle çalışmaya başlayan Tetik, Wellness Institute İtalya'da eğitim alarak Technogym Master Trainer ünvanını almıştır.

Wellness Institute Türkiye

Şu anda Wellness Institute Türkiye'de koşu eğitimleri veren Tetik, spor dünyasındaki başarılı kariyerine devam etmektedir.

Özgür Tetik, spor alanındaki başarıları ve çalışmalarıyla tanınan bir isim olmasının yanı sıra, Survivor All Star 2024 Birleşme Partisi'nde gösterdiği performansla da adından söz ettirmektedir.