Survivor 2022 All Star yarışmacıları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken arasında aşk iddiaları, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Yarışmada gösterdikleri yakınlık ve bazı imalar, ikilinin sevgili olabileceği spekülasyonlarına yol açtı.

Evrim Keklik ve Mert Öcal'ın İfadeleri İddiaları Güçlendirdi

İddiaların alevlenmesinde Evrim Keklik ve Mert Öcal'ın yaptığı açıklamalar da etkili oldu. Evrim'in Barış Murat Yağcı hakkında yaptığı bir yorumda Nisa'ya da gönderme yapması ve Mert'in Nisa'nın Ogeday'a olan ilgisini ima eden sözleri, ikilinin aşk yaşadığına dair inancı güçlendirdi.

Ogeday ve Nisa'dan Açıklama Gelmedi

Tüm bu iddialara rağmen Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı'dan herhangi bir açıklama gelmedi. Bu sessizlik, aşk iddialarını daha da gizemli hale getirdi ve kafaları karıştırdı.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Sosyal Medyada Tepkiler

Sosyal medyada ise Nisa ve Ogeday'ın aşk yaşayıp yaşamadığına dair farklı görüşler mevcut. Bazı kullanıcılar, ikilinin samimi tavırlarını ve birbirlerine olan ilgilerini göz önünde bulundurarak aralarında bir şey olduğuna inanırken, bazı kullanıcılar ise bu durumun sadece arkadaşlık olabileceğini savunuyor.

Ogeday ve Nisa'nın Geçmişi

Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı'nın daha önce de birlikte bir projede yer aldığı ve samimi bir arkadaşlık kurdukları bilinmektedir. Bu durum, aralarındaki ilişkinin aşk olup olmadığını sorgulayanları da aklına getiriyor.

Editör: Mehmet Çetil