Survivor 2023 finalistlerinden Nefise Karatay, TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star sonrası, Yunanistan Survivor yarışmacısı Fanis ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karatay, Fanis'e duyduğu hayranlığı ve aşkını açıkça dile getirdi.

Survivor Nefise Yunan Fanisi ile Sevgili Mi?

Nefise Karatay, Survivor All Star sezonunda Yunanistan Survivor yarışmacısı Fanis'e büyük bir hayranlık beslediğini ve ona aşık olduğunu iddia etti. Programda yaptığı açıklamada, Fanis'in yarışma sürecinde başka bir yarışmacıyla aşk haberleri çıkmasına rağmen, kendisiyle özel bir ilişkisi olmadığını belirttiğini söyledi. Karatay, "Yarışmada olduğu için kamera karşısında bunları açıkça söyleyemem ama hayatımda kimse yok. Lütfen Yunanistan’da görüşelim" diyerek duygularını ifade etti.

Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor? Show TV’nin İddialı Dizisi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' Hangi Oyuncularla Ekrana Dönüyor?

Fanis'in Ailesiyle Tanışma Planları

Nefise Karatay, Fanis'in ailesiyle tanıştığını ve onların kendisini aileleri gibi gördüğünü dile getirdi. Annesi ve kardeşinin kendisini Yunanistan'a davet ettiğini ve bu daveti memnuniyetle kabul ettiğini belirten Karatay, "Aileye girdim ben artık. Fanis'in ailesi beni çok seviyor. Onlarla birlikte Yunanistan'a gitmeyi planlıyorum. Finale gidememiş olabiliriz ama ben aşkımı haykıra haykıra Yunanistan’a gideceğim. Ben bu çocuğa tutuldum, büyülenmiş gibiyim" şeklinde konuştu.

Editör: Havva Andırır