Survivor All Star 2024 sezonunun parlayan yıldızlarından biri olan Nefise Karatay'ın hikayesi dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor All Star'ın finale doğru yaklaşmasıyla birlikte Nefise'nin geçmişi ve kariyeri merak konusu haline geldi. Mavi takımdan başlayan serüvenini kırmızı takıma taşıyan Nefise, adanın en iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Peki, Nefise Karatay kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024'de Nefise Karatay kaç yaşında ve Instagram hesabı ne? İşte detaylar…

Survivor Nefise 3

SURVİVOR NEFİSE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ? 

Nefise Karatay, geçtiğimiz sezon Özgür Tetik ile finale kadar yükselmiş ve şampiyon olmuş bir isimdir. Nagihan ile yarışmak gibi büyük bir hayali olan Nefise, sporla küçük yaşlarda tanışmış ve başarılı bir spor kariyeri izlemiştir.

Survivor'un heyecanlı parkurlarında hızı ve yeteneğiyle adından söz ettiren Nefise, aynı zamanda sık sık yaptığı konuşmalarıyla da gündeme gelmiştir.

Survivor Nefise 2

Milli Sporcu Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelmiştir. Uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerine devam eden Karatay, başarılı bir atlettir.

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Nefise, sporculuk kariyerine henüz 5 yaşındayken annesinin teşvikiyle başlamıştır. Fenerbahçe'de başlayan profesyonel hayatına İstanbul'da devam etmiş ve sonrasında ailesiyle birlikte İzmir'e yerleşmiştir.

Survivor Nefise 4

Nefise Karatay'ın Instagram hesabı 'nefiseekaratay' üzerinden aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır.