Kırmızı Takım, oyunu 12-3'lük bir skorla rahatlıkla kazandı. Mavi Takım ise moral bozukluğuyla Konsey'e gitti ve bir eleme adayı belirledi.

SERCAN VE YUNUS EMRE ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Sercan'ın parkurda zafer kazanmasının ardından Yunus Emre ile aralarında gerilim yaşandı. Yunus Emre, Sercan'a "Seninle daha çok oynayacağım" dedi. Sercan ise "Seninle uğraşmıyorum, seni kardeşim gibi görüyorum ama ayıp ediyorsun" diye karşılık verdi.

YUNUS EMRE VE ALEYNA YÜZLEŞTİ

Konseyde Aleyna, Yunus Emre'ye destek verdi ve "Senin en güzel tavrın insan yerine koymadığın tavırların karşı tarafı" dedi. Acun Ilıcalı, Aleyna'ya "Yunus Emre olayı seni Nagihan'la yaklaştırdı. Bu bir anda mı oldu?" diye sordu.

Yunus Emre, "Ben sadece bazı şeylerin farkına vardım. Aleyna ile ilgili bir durum yok. Senin sorumlu olduğun bir ailen var. Hedefine gitmekten mutluluk duyarım. Seninle ilgili nötürüm. Karşı takımda Berna'nın kalması daha çok işimize gelecekti o yüzden Aleyna'nın gitmesini istedim" şeklinde cevap verdi.

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Seda Erdim ile Ümit Erdim NEDEN boşandığı ifşa edildi! Meğer bu yüzden evlilikleri bitmiş Seda Erdim ile Ümit Erdim NEDEN boşandığı ifşa edildi! Meğer bu yüzden evlilikleri bitmiş

Mavi Takım'dan haftanın ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.