Gaddar 15 bölüm FULL fragman İZLE, Gaddar  yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Gaddar 15 bölüm FULL fragman İZLE, Gaddar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımın enerjik yüzlerinden biri olacak Berna Canbeldek, ekranların ilgiyle takip edilen yarışması Survivor hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Berna Canbeldek'in hayatı, kariyeri ve özellikleri nelerdir?

BERNA CANBELDEK KİMDİR,KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ

1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğan Berna Canbeldek, State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı. Dans, akrobasi, şarkı söyleme, piyano ve at binme gibi birçok yeteneği bulunan Canbeldek, geniş bir ilgi alanına sahiptir.

BERNA CANBELDEK HANGİ DİLLERİ BİLİYOR

Berna Canbeldek, Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline katıldıktan sonra Survivor 2014 ve 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarında yer aldı. Yarışma programlarıyla adını duyuran Berna, Almanca, Hollandaca ve İngilizce dillerinde de iletişim kurabilmektedir.

BERNA CANBELDEK KİLOSU, BOYU KAÇ?

169 cm boyunda ve 56 kilogram ağırlığındaki Berna Canbeldek, Survivor All Star 2024 sezonunda kırmızı takımın enerjik ve iddialı yarışmacılarından biri olarak izleyici karşısına çıkacak.