Survivor All Star 2024'te heyecan dorukta! Final oyunlarının başladığı yarışmada ilk finalist belirlendi. Avatar Atakan, Seda, Nefise, Batuhan ve Ogeday arasında geçen kıyasıya mücadelede nefesler tutuldu.

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

Atakan'ın Şaşkınlığı

Avatar Atakan, düello sonrasında yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi. Atakan, "Arenaya çıktım, kendimi de çok iyi hissediyordum. 4-0 öne geçtim. Batuhan'a hiçbir şeyin daha bitmediğini söyledim çünkü 4-0'dan çok geri dönüldüğünü biliyordum. 4-4 oldu ve hala kendime güveniyordum. Seda inanılmaz bir geri dönüş yaptı. Neden burada olduğunu bir kez daha gösterdi." ifadelerini kullandı.

Survivor Finalist 3

Seda'nın Mucize Galibiyeti

Seda Ocak, kazandığı galibiyetin mucize gibi olduğunu ifade etti. "Ogeday'la konuştuk ve sadece atışı çözmeye oynayarak ikinci tura hazırlık yapmam gerektiğini söyledim. O rahatlıkla oynadım. Ogeday'ın dediğini dinleyince bir anda sayılar geldi. Gerçekten mucize gibiydi." şeklinde konuştu.

Nefise'nin Hayal Kırıklığı

Nefise Karatay, kolyeyi alamadığı için hayal kırıklığını dile getirdi. "Bir türlü o kolyeyi alamıyorum. Sürekli final oynuyorum ama bir türlü olmuyor. Rakiplerimin hepsi birbirinden güçlü. Elimden geleni yapıyorum ama bir yerde tıkanıyorum. Umarım bugün oyun bana bakabilir." dedi.

Survivor Finalist 2

Batuhan'ın Kararlılığı

Batuhan Karacakaya, "Asıl oyunlar bu ikisi. Bunu kazanmak için elimden geleni yapacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun." ifadeleriyle kararlılığını vurguladı.

Ogeday'ın Stratejisi

Ogeday Girişken ise hedeflerini aşama aşama belirlediğini söyledi. "Güzel işler başardık ama şu an bunu taçlandırmak istiyorsam özellikle bu ilk oyunu almak güzel olur. Alamazsam ikincisi için savaşacağım. Hedeflerimi hep basamak olarak koydum, bu da benim için bir basamak. İnşallah bugün elim tutar ve atışlarda başarılı olurum." dedi.

İlk Finalist Batuhan

Yarışma sonunda Avatar Atakan'a karşı galip gelen Batuhan Karacakaya, Survivor All Star 2024'te ilk finalist oldu. Bu galibiyet, Batuhan'ın finale giden yolda önemli bir adım atmasını sağladı.

Editör: Zeliha YAKUT