Survivor All Star 2024 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Bu akşam Dominik'te gerçekleşen son oyunun ardından İstanbul'daki büyük finale geçiş yapıldı. Dün akşam belirlenen ilk finalistten sonra, bu gece ikinci finalist de belli oldu. İşte Survivor All Star 2024'teki son gelişmeler ve finalistler...

Survivor 2. Finalist Kim Oldu?

Survivor All Star 2024'te bu akşam ikinci finalisti belirlemek için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılara 6'şar can verildi. Kazanan yarışmacılar canlarını korurken, kaybedenler bir can kaybetti. Sıfır cana ulaşan yarışmacılar oyunun dışında kaldı. Bu zorlu mücadelede, ikinci final koltuğuna oturan yarışmacı büyük heyecan yarattı.

MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?

Büyük Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star 2024'te büyük ödül oyunu da bu akşam oynandı. Eğlenceli ve bir o kadar da zorlayıcı olan ödül oyununda kazanan isim büyük bir ödülün sahibi oldu. Bu ödül, bir evdi. Yarışmacılar sevdiklerine yöneltilen sorulara aynı cevapları vermeye çalıştı. 10 sorunun 7'sine doğru cevap veren Seda, büyük ödül olan evin sahibi oldu.

İlk Finalist Kim Oldu?

Dün akşam gerçekleşen dokunulmazlık oyununda Batuhan Karacakaya ilk finalist olarak belirlendi. Batuhan, yarı finalde oynamadan direkt olarak final koltuğuna oturmayı başardı. Bu başarısıyla Batuhan, Survivor All Star 2024'ün büyük finalinde yer alacak isimlerden biri oldu.

Survivor Finalist 2 1-1

Son Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

Survivor All Star 2024 sezonunun son düellosunda Atakan'a 5-3 yenilen Yunus Emre Özden, adaya veda eden son yarışmacı oldu. Veda konuşmasında duygusal anlar yaşayan Yunus Emre, zorlu hayatından ve Survivor deneyiminden bahsederek yarışmaya veda etti.

İstanbul Finaline Doğru

Survivor All Star 2024'te Dominik'teki son oyunların ardından finalistler belirlendi. İstanbul'da gerçekleşecek büyük finalde yer alacak yarışmacılar, büyük ödül için kıyasıya rekabet edecek. İlk finalist Batuhan Karacakaya'nın ardından ikinci finalist de belirlendi ve yarışmanın heyecanı İstanbul'da doruğa ulaşacak.

Survivor All Star 2024'ün büyük finalinde, finalistler arasındaki mücadeleyi izlemek için sabırsızlanıyoruz. İstanbul finaline kalan yarışmacılar ve büyük ödül sahibi kim olacak, hep birlikte göreceğiz.

Sonuç

Survivor All Star 2024'te bu akşam ikinci finalist belli oldu ve büyük ödül oyununun kazananı Seda oldu. İstanbul'daki büyük finale doğru adım adım ilerleyen Survivor yarışmacıları, büyük ödül için son kez kıyasıya mücadele edecek. Tüm gözler, büyük finalde kimlerin galip geleceğine çevrildi. Bol heyecanlı ve çekişmeli bir final bizi bekliyor.

Editör: Zeliha YAKUT