Survivor All Star 2024'te büyük final heyecanı yaşanıyor. Ocak ayında Dominik'te başlayan serüven, 13 Haziran Perşembe günü İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde yapılacak dörtlü düello mücadelesiyle sona erecek. Nefise, Batuhan, Ogeday ve Seda'nın finalist olduğu yarışmada, büyük ödül merak konusu oldu. Peki, Survivor 2024 büyük ödülü ne olacak? Survivor All Star şampiyonu ne kadar kazanacak? İşte ayrıntılar...

SURVİVOR 2024 BÜYÜK ÖDÜLÜ

Survivor All Star'da finale kalan yarışmacılar Nefise, Ogeday, Batuhan ve Seda, büyük ödül için mücadele edecek. Yarışmanın her yıl verdiği büyük ödüller, izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz yıllarda şampiyonlara verilen para ve araba ödülleri sıkça gündeme gelmişti.

ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ AÇIKLANDI MI?

2024 sezonunun şampiyonluk ödülüne ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak önceki yıllarda verilen ödüllere bakıldığında, 2022 yılında sezonun şampiyonu 500 bin TL ödül kazanmıştı. 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven de aynı şekilde 500 bin TL para ödülü almıştı.

ŞAMPİYONLUK İÇİN KIYASIYA REKABET

Survivor All Star'da final canlı yayını saat 20:00’da başladı. Büyük finalde Nefise, Ogeday, Batuhan ve Seda, Survivor şampiyonluk kupasını kaldırmak için kozlarını paylaşacak.

ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler? ATV'nin Merakla Beklenen Dizisi Karadut'un Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor? Karadut'un Konusu ve Yayın Tarihi Hakkında Detaylar Neler?

DETAYLAR AÇIKLANDIĞINDA GÜNCELLENECEK

Survivor 2024 büyük ödülü ve şampiyonluk ödülü açıklandığında, detaylar bu haberde güncellenecektir. Yarışmanın takipçileri, şampiyonun kim olduğunu ve ödülün ne olduğunu öğrenmek için bu sayfayı takip edebilirler..

Editör: Zeliha YAKUT