Süper Loto'nun 18 Temmuz 2024 Perşembe günü yapılan çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar açıklandı. Haftanın ikinci Süper Loto çekilişi, canlı yayında saat 21.30'da gerçekleştirildi. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar nedir? 9 milyon 999 bin 701 TL’lik ikramiyeyi kim kazandı? İşte detaylar...

Süper Loto Çekilişinde Kazandıran Numaralar Nelerdir?

Süper Loto'da bugün yapılan çekilişte kazandıran numaralar belli oldu. 18 Temmuz Perşembe akşamı yapılan çekilişte şanslı numaralar şöyle sıralandı:

18Temmuz2024

Süper Loto Büyük İkramiyesini Kim Kazandı?

18 Temmuz 2024 Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye sahibini buldu. Açıklanan sonuçlara göre, 6 şanslı numarayı doğru tahmin eden 1 kişi 9 milyon 999 bin 701 TL'lik büyük ikramiyeyi kazandı. Bu talihli, Kocaeli Darıca'dan oynayarak bu büyük ödülün sahibi oldu.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA  2 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 2 Eylül 2024 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 2 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 2 Eylül 2024 2024

Süper Loto'nun Kuralları Nelerdir?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanmak mümkündür. Oyunseverler, kolonları kendileri doldurabildikleri gibi, sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" yöntemiyle terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabilirler. Süper Loto’da her kolonun fiyatı 15 TL’dir.

Süper Loto Çekilişleri Nasıl Yapılır?

Süper Loto çekilişleri, Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturduğu teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirilmekte ve canlı olarak yayınlanmaktadır. Dünya Piyango Birliği (WLA) tarafından verilen güvenlik sertifikalarına sahip olan Şisal Şans, çekilişlerin şeffaflığını en büyük öncelik olarak görmektedir.

Çekilişler, son teknoloji ürünü makinelerle kurulmuş olan ve "Şans Merkezi" adı verilen çekiliş stüdyosunda yapılmaktadır. Çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV YouTube kanalından canlı olarak izlenebilmektedir.

Editör: Murat Serdar Yıldız