FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri satışta mı, ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray bilet fiyatları

İspanyol futbolunun önemli isimlerinden Sergio Ramos'un transferiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Uzun yıllar Real Madrid forması giydikten sonra geçtiğimiz sezon Sevilla'ya dönen ve buradan ayrılan Ramos'un yeni durağı belli oldu. İşte detaylar...

Sergio Ramos Süper Lig'e Mi Geliyor?

Sergio Ramos'un yeni takımı, İspanya basınında yer alan haberlere göre Suudi Arabistan'ın önemli kulüplerinden Al Nassr oldu. Cristiano Ronaldo gibi dünya yıldızlarını kadrosunda bulunduran Al Nassr, Ramos ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı. Transferin önümüzdeki haftalarda resmiyet kazanması bekleniyor.

Ve Sergio Ramos 2024

Sergio Ramos'un Süper Lig İddiaları ve Karar Süreci

Geçtiğimiz günlerde adı Türkiye Süper Lig takımlarıyla da anılan Sergio Ramos'un, Suudi Arabistan yolunu tercih etmesi futbol dünyasında şaşkınlık yarattı. Ramos'un, Suudi Arabistan'daki Al Nassr macerasının ne gibi özel nedenlerle şekillendiği merak konusu oldu.

Sevilla forması altında geçtiğimiz sezon oldukça aktif bir performans sergileyen Ramos, 37 resmi maçta forma giydi ve tüm maçlarda ilk 11'de yer aldı. 38 yaşındaki tecrübeli stoper, 3301 dakika sahada kalarak 7 gol atıp 1 asist yaparak takımının skor gücüne katkı sağladı.

Editör: Murat Serdar Yıldız