Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Turgut Doman, Türkiye Süper Lig'inde görev yapan önemli hakemlerden biridir. 7 Ağustos 1985 tarihinde Eskişehir’de dünyaya gelen Doman, şu an 39 yaşındadır. Hakemlik kariyerine 2009 yılında Eskişehir'de başlamış olan Doman, amatör futbol geçmişine sahiptir. Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Doman, beden eğitimi öğretmeni olarak da görev yapmaktadır.

Hakemlik Kariyeri ve Deneyimleri Neler?

Turgut Doman, Süper Lig'de 2020-2023 yılları arasında 10 maç yönetmiş, bu süre zarfında toplamda 40 sarı ve 5 kırmızı kart göstermiştir. 1. Lig'de ise 2018-2023 yılları arasında 44 maçta görev almış ve 183 sarı ile 10 kırmızı kartına başvurmuştur. Hakemlik kariyerindeki bu deneyimler, onun maçların adil bir şekilde yönetilmesindeki yetkinliğini göstermektedir.

Kişisel Bilgiler ve Sosyal Medya

Turgut Doman, Eskişehir kökenli olup, kişisel hayatı hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. Hakemlik dışında beden eğitimi öğretmenliği de yapmaktadır. Sosyal medyada ise resmi Instagram hesabı @trgt.dmn'dir.

Turgut Doman’ın, hakemlikteki tecrübesi ve yetkinliği, onun Süper Lig’deki rolünü ve spor camiasındaki önemini pekiştirmektedir.

Editör: Zeliha YAKUT