Türkiye futbolunun heyecanla beklediği Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Bu yılın Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş arasında oynanacak mücadele, futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. İstanbul'un Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek olan maç, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te başlayacak.

Süper Kupa Final Maçı Ne Zaman, Saat kaçta?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa finali için maç tarihi ve saati Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'te başlayacak olan mücadele, futbolseverler için heyecan dolu anlara sahne olacak.

Kayserispor-Eyüpspor  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2 Kayserispor-Eyüpspor maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2

Kpsğa,

Karşılaşma Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Süper Kupa finali, Türkiye genelinde yayın yapan ATV kanalından şifresiz olarak naklen yayınlanacak. Bu sayede tüm futbolseverler, maçı evlerinin konforunda izleyebilecekler.

Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş Süper Kupa maçı için biletlerin satışa çıkma tarihi henüz netlik kazanmış değil. Ancak biletlerin temmuz ayının sonuna kadar satışa sunulması planlanıyor. Konuyla ilgili detaylı bilgiler geldikçe, bu gelişmeler haberlerde paylaşılacak.

Editör: Havva Andırır