Steven Zhang, Çinli bir iş adamı ve futbol kulübü Inter Milan'ın başkanıdır. İşte, Steven Zhang hakkında bilmeniz gerekenler ve serveti hakkında tahminler...

Steven Zhang Kimdir?

Steven Zhang, Çinli iş adamı Zhang Jindong'un oğludur. Inter Milan'ın en genç başkanı unvanına sahiptir, 26 yaşında başkanlık görevine gelmiştir. Babası Zhang Jindong, Suning Holdings Group'un sahibi ve Inter Milan'ın hisselerinin büyük bir kısmını satın almıştır. 2016 yılında Inter Milan'ın satın alınması sürecinde rol aldı ve 2018 yılında başkanlık görevine getirildi.

Doğukan Güngör'ün sevgilisi kim, ihanet mi etti, aldattı mı? Doğukan Güngör'ün sevgilisi kim, ihanet mi etti, aldattı mı?

Steven Zhang'ın Serveti Ne Kadar?

Steven Zhang'ın tam serveti bilinmemekle birlikte, babası Zhang Jindong'un serveti Forbes tarafından 8,3 milyar dolar olarak tahmin edilmektedir. Zhang'ın bu servetin büyük bir kısmını miras almadığı düşünülmektedir. Inter Milan'ın başkanlığı ve Suning Holdings Group'taki diğer rolleriyle önemli bir servete sahip olduğu tahmin edilmektedir. Zhang'ın özel yatırımlarından da geliri olduğu bilinmektedir.