Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'ndaki ilk maçının hakem kadrosu açıklandı. İrlanda'nın St. Patrick's Athletic takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Başakşehir'in bu kritik maçını, Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan hakem Mohammed Al-Emara yönetecek.

Maç Ne Zaman ve Nerede Oynanacak?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nun ilk maçında 22 Ağustos Perşembe günü İrlanda'nın St. Patrick's Athletic takımıyla karşılaşacak. Maç, yerel saatle 21.45’te (TSİ 22.45) başlayacak ve bu mücadele İrlanda'nın başkenti Dublin'de bulunan Richmond Park Stadyumu'nda oynanacak.

Hakem ve Yardımcı Hakemler Kimler?

Mücadelede düdük çalacak olan hakem Mohammed Al-Emara'nın yardımcılıklarını Turkka Valjakka ve Juuso Mantere yapacak. Al-Emara, daha önce çeşitli uluslararası maçlarda deneyim kazanan bir hakem olarak biliniyor. Maçın 4. hakemi ise Peiman Simani olacak.

VAR Sistemi ve Yardımcı Hakemler

Stadyumda VAR (Video Yardımcı Hakem) sisteminin başında Alman hakem Sören Storks bulunacak. Storks, VAR sisteminde önemli bir rol üstlenirken, AVAR (Asistan Video Yardımcı Hakem) olarak Patrick Hanslbauer görev alacak. VAR sistemi, maçın kritik anlarında hakemlere video desteği sağlayarak, doğru kararların verilmesine yardımcı olacak.

Rövanş Maçı Ne Zaman?

Başakşehir, St. Patrick's Athletic ile oynayacağı bu ilk maçın rövanşını 28 Ağustos Çarşamba günü oynayacak. Rövanş maçı, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yapılacak ve saat 19.00'da başlayacak. Rövanş karşılaşması, turu geçme şansını belirleyecek ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki ilerleyişi açısından büyük önem taşıyacak.

Şampiyonlar Ligi'nde 19 Eylül Maç Programı: Bugün Oynanacak Karşılaşmalar ve İlk Haftanın Tamamlanmasıyla Hangi Takımlar Öne Çıkacak? Şampiyonlar Ligi'nde 19 Eylül Maç Programı: Bugün Oynanacak Karşılaşmalar ve İlk Haftanın Tamamlanmasıyla Hangi Takımlar Öne Çıkacak?
Editör: Zeliha YAKUT