Kaş Açıklarında 4,1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem saat 10.38'de kaydedildi.

Depremin Derinliği 11 Kilometre Olarak Belirlendi

AFAD'ın verilerine göre, depremin derinliği 11 kilometre olarak ölçüldü. Depremin merkez üssünün Kaş açıklarında olduğu belirtilirken, sarsıntı çevre ilçelerde de hissedildi. Bölgedeki yetkililer, depremin ardından herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığını bildirdi.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 14 Eylül 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Vatandaşlar Kısa Süreli Panik Yaşadı

Deprem, özellikle sahil kesimlerinde yaşayan vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe yol açtı. Deprem sonrası AFAD ve yerel yetkililer, bölgedeki durumu yakından takip ediyor ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli önlemleri alıyor.

Depremin ardından Kaş ve çevresinde hayatın normal seyrinde devam ettiği, yetkililerin herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı yönünde bilgilendirme yaptığı öğrenildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız