UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde bu sezonun kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Kura çekimi saat 14.00'te başladı ve Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu.

Avrupa Ligi'nde Yeni Format

Bu sezon Avrupa Ligi'nde yenilikler dikkat çekiyor. Takım sayısı 32'den 36'ya yükseltilirken, grup aşaması yerine lig sistemine geçildi. Her takım, 8 farklı rakiple karşılaşacak; 4 maç ev sahibi, 4 maç ise deplasmanda oynanacak. Ligi ilk 8 sırada tamamlayan takımlar doğrudan son 16 turuna geçecek. 9 ile 24. sıralarda yer alan takımlar ise son 16 turu için iki ayaklı play-off müsabakaları oynayacak.

Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sparta Prag-Salzburg maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Sparta Prag-Salzburg maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Beşiktaş'ın Rakibi Kim Oldu?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi playoff turundaki rakibi, FK Partizan (Sırbistan) ve FC Lugano (İsviçre) eşleşmesinin galibi oldu.

Trabzonspor'un Rakibi Kim Olacak?

Trabzonspor'un Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi, Rapid Wien’i geçmesi durumunda Braga ile Servette eşleşmesinin galibi olacak. Trabzonspor, 3. eleme turunda Rapid Wien ile 8 Ağustos'ta ilk maçını, 15 Ağustos'ta ise rövanş karşılaşmasını oynayacak.

Başakşehir'in Rakibi Belli Oldu

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde Iberia'yı geçmesi durumunda, play-off turunda St. Patrick's ile FC Sabah eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Editör: Mehmet Çetil