Masterchef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun özel hayatı yine magazin gündeminin merkezinde yer alıyor. Ünlü şef, uzun süredir devam eden bir ilişki yaşadığı Ayşe Özyılmazel ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Son zamanlarda çiftin tatil pozlarını paylaşmasıyla birlikte aşk haberleri daha da artış gösterdi.

Boşanma Süreci ve İlişki Dedikoduları

Somer Sivrioğlu, 20 yıllık eşi Aslı Sencer ile Aralık 2021'de boşanmış ve çiftin iki çocuğunun velayeti eski eşine verilmişti. Boşanmanın ardından şefin adı bir süre Aslı Turanlı ile anıldı; ikili bir çorbacıda samimi görüntüler vererek magazin basınında yer aldı. Ancak bu haberlerin üzerine Aslı Turanlı, sadece arkadaş olduklarını açıklayarak aşk iddialarını yalanladı.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Somer Sivrioğlu Ayşe Özyılmazer'i Öpmelere Doyamadı

Son olarak Somer Sivrioğlu'nun adı Ayşe Özyılmazel ile aşk haberlerine karıştı. Özyılmazel, sosyal medya hesabından çiftin birlikte çekildikleri fotoğrafları paylaşarak ilişkilerini doğruladı. Tatilde romantik anları sosyal medya üzerinden paylaşan çift, aşklarını herkese duyurdu.

Oaoaa Vpjz

Editör: Havva Andırır