Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Show TV ekranlarında bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan "Siyah Kalp" dizisi, güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Yapımcılığını Tims&B Productions’un üstlendiği, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar’ın gerçekleştirdiği dizinin başrollerinde Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan ve Leyla Tanlar gibi ünlü isimler yer alıyor. İşte "Siyah Kalp" dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri hakkında merak edilen detaylar.

Siyah Kalp Dizisinin Konusu Nedir?

"Siyah Kalp" dizisi, genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru’nun (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor. Yıllar sonra, ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan) annelerinin kim olduğunu öğrenerek Kapadokya’ya gelirler. Burada, Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile tanışırken, Melek’in yolu Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Sevilay ile Cihan’ın kalbine sızmayı başaracaktır.

Siyah Kalp

Siyah Kalp Dizisinin Oyuncu ve Karakterleri Kimlerdir?

"Siyah Kalp" dizisinin başlıca oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Ece Uslu - Sumru
Aras Aydın - Nuh
Hafsanur Sancaktutan - Melek
Leyla Tanlar - Sevilay
Burak Tozkoparan - Cihan
Burak Sergen - Samet
Esra Dermancıoğlu - Hikmet
Genco Özak - Esat
İlker Aksum - Tahsin
Bülent Polat - Bünyamin
Ayşe Tunaboylu - Enise
Gözde Çığacı - Canan
Derin İnce - Harika
Deniz Karabaş - Esma
Ferda Işıl - Sakine
Işıl Yücesoy - Nihayet

Siyah Kalp 4

Siyah Kalp Dizisi Nerede Çekiliyor?

"Siyah Kalp" dizisinin çekimleri, Nevşehir ilinin büyülü atmosferine sahip Kapadokya bölgesinde gerçekleştiriliyor. Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzellikleri, dizinin görsel atmosferine katkı sağlayarak hikayeye etkileyici bir arka plan oluşturuyor.

Siyah Kalp 3

Siyah Kalp Dizisi Uyarlama mı, Gerçek Hikaye mi?

"Siyah Kalp" dizisinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme aldı. Dizi, herhangi bir mevcut yapımdan uyarlama olmayıp, tamamen özgün bir hikaye olarak ekranlara taşınıyor.

Editör: Havva Andırır