Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde dün etkili olan sağanak yağış, sel felaketine yol açtı. Yoğun yağış nedeniyle birçok cadde ve sokak sular altında kaldı, ev ve iş yerleri su bastı. Bazı araçlar da akıntıya kapılarak yan yattı.

Sirnak Sele Teslim Olmadi Gelin Arabasi Suyun 17296758 9916 M

Cizre'de 2 Kişi Sel Sularına Kapıldı

Cizre'nin Cudi Mahallesi'nde sel sularına kapılan 1'i çocuk 2 kişi, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Kurtarılan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Silopi'de de Dolu Yağışı Sokakları Göle Dönüştürdü

Silopi ilçesinde de etkili olan yağış, yerini doluya bıraktı. Yaklaşık 20 dakika süren yağış sonrası cadde ve sokaklar göle döndü, araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaşlar iş yerleri ve apartmanların saçakları altına sığınarak yağıştan korunmaya çalıştı.

Sirnak Sele Teslim Olmadi Gelin Arabasi Suyun 17296758 8665 M

Cizre'de Gelin Arabası Suyun İçinde İlerledi

Cizre'de sel felaketi yaşanırken ilginç görüntüler de kaydedildi. Cudi Mahallesi'nde su basan sokaklarda bir gelin arabasının suyla dolu caddelerde ilerlemesi ve sürücünün elindeki silecekle camı silmesi kameraya yansıdı.

Müge Anlı’da olaylı gün, Şaban Ataş’ın cesedi bulundu, kimler öldürdü, cinayeti işleyen kim? Müge Anlı’da olaylı gün, Şaban Ataş’ın cesedi bulundu, kimler öldürdü, cinayeti işleyen kim?

Sirnak Sele Teslim Olmadi Gelin Arabasi Suyun 17296758 9085 M

Cizre'de Kıraathanede Su Basmasına Rağmen Oyun Devam Etti

Yine Cudi Mahallesi'nde bulunan bir kıraathanede de içeriyi su basmasına rağmen bazı müşterilerin oyuna devam etmesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Sirnak Sele Teslim Olmadi Gelin Arabasi Suyun 17296758 6276 M

Şırnak'ta Hasar Tespit ve Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Şırnak'ta sel felaketinden etkilenen bölgelerde hasar tespit ve temizlik çalışmaları devam ediyor. Yetkililer, selden etkilenen vatandaşlara yardım ulaştırmak için çalışmalar yürütülüyor.