Sinem Kobal, Türkiye'nin tanınmış oyuncularından biri olarak hem kariyeri hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biridir. Mayıs 2016'da meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine girmiş ve bu evlilikleriyle büyük ilgi görmüşlerdir. Çiftin, 2020'de Lalin ve 2022'de Leyla adında iki kızları dünyaya gelmiştir. Aileleriyle birlikte huzurlu bir yaşam süren Sinem Kobal, anne olarak da mutluluğunu gözler önüne sermektedir.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Sinemkoballll3254

Sinem Kobal yıllar sonra geri döndü, bakın hangi dizide rol aldı?

Son dönemde uzun bir aradan sonra setlere geri dönen Sinem Kobal, Metropol İstanbul'un bahçe katında bir market çekimi için kamera karşısına geçti. Sette sıcak hava koşullarıyla mücadele eden oyuncu, mini bir fan kullanarak serinlemeye çalıştı. Ancak zorlu hava şartlarına rağmen profesyonelliğinden ödün vermeden çalışmalarına devam etti.

Sinemkoballll

Sinem Kobal, Türk televizyon ve sinemasının önemli yapımlarında yer almış deneyimli bir oyuncudur. Kariyerine genç yaşta başlayan Kobal, 'Dadı', 'Hürrem Sultan', 'Lise Defteri', 'Selena', 'Romantik Komedi' serisi, 'Küçük Sırlar' ve 'Gönül İşleri' gibi birçok başarılı projede rol almıştır. Özellikle 'Romantik Komedi' serisindeki performansıyla geniş kitleler tarafından sevilmiş ve tanınmıştır.

2017 yılında yayınlanan 'Yüz Yüze' dizisinde başrolü Birkan Sokullu ile paylaşan Sinem Kobal, kısa süreliğine de olsa tekrar kamera karşısına geçmişti. Bu dönüş, hayranları tarafından büyük bir merakla ve ilgiyle karşılanmıştı.

Editör: Murat Serdar Yıldız