Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'ın önemli isimlerinden Mauro Icardi ile 10 yıllık ilişkilerini sonlandırdıklarını duyuran Wanda Nara'nın ardından, gözler ünlü şarkıcı Simge Sağın'a çevrildi. Simge Sağın, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da verdiği bir konserde yaptığı jestle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ayrılık Sonrası İfadesi

Simge Sağın, daha önce yaptığı açıklamada Mauro Icardi'yi öven sözler sarf etmişti. "Yakışıklı şarkısı söylenecekse Icardi'ye söylenmeli. Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. Ona ne söylense yakışır" diyen Simge'nin bu sözleri, ayrılık sonrası dikkatleri üzerine çekmişti.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te  DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MASTERCHEF TÜRKİYE 2024'te DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Simge Sağın'dan Mauro Icardi'ye Mesaj mı Var?

Son olarak İstanbul'daki konserinde, Simge Sağın, 'Aşkın Olayım' şarkısını seslendirirken Mauro Icardi'nin gol sevincini anımsatan bir hareket yaptı. Ellerini başının iki yanına götürerek sevincini ifade eden Simge'nin bu jesti, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kısa sürede paylaşılan görüntüler, Simge Sağın'ın adını trendlere taşıdı..Sonuç

Editör: Havva Andırır