Show TV’nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni sezonuna iddialı bir sloganla merhaba diyor. İlk sezonunda “Uyanmaya Hazır Mısın?” sloganıyla ekranlara gelen dizi, bu sezon “Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” ifadesiyle izleyicilere sesleniyor. Bahar karakterinin, yaşamında yaşadığı köklü değişim ve dönüşümün ardından, kalbinin sesine kulak verme sürecine odaklanacak olan yeni sezon, güçlü bir mesaj veriyor.

Yeni Afiş ve Tanıtım Nasıl?

Dizinin yeni sezonu için hazırlanan tanıtım afişi, yıldız oyuncuların yer aldığı renkli ve dikkat çekici bir çalışma olarak öne çıkıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin ve Ecem Özkaya’nın yer aldığı afiş, dizinin Peran Vakıf Hastanesi’nde geçecek olaylarına dair ipuçları sunuyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören afiş, Bahar’ın kucağındaki bebeklerle ilgili merak uyandıran detaylar içeriyor. Bu görselle birlikte dizinin atmosferi ve yeni sezonda yaşanacak olaylar hakkında izleyicilere bilgi veriliyor.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Bahar Afis 1

Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Ayça Üzüm ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı dizinin kadrosunda birçok ünlü isim yer alıyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Büşra Pekin, Ecem Özkaya, Elçin Afacan, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu gibi isimler, dizinin güçlü oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Ayrıca, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi başarılı isimler de diziye dahil oluyor.

Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisinin yeni sezonu, 24 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve her Salı günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizi, yeniden başlamanın ve hayatın her aşamasında kalbin sesini dinlemenin mümkün olduğunu izleyicilere hatırlatacak.

Editör: Havva Andırır