Gaddar dizisi Kurt ayrılıyor mu, yerine kim gelecek, neden diziden ayrılıyor? Gaddar dizisi Kurt ayrılıyor mu, yerine kim gelecek, neden diziden ayrılıyor?

Son zamanlarda aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen oyuncu Melisa Döngel'in, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü iddia ediliyor. Özellikle 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Döngel'in, geçtiğimiz yaz Alaçatı'da Sergen Yalçın ile tatil yaptığı ve burada yakınlaşmaya başladıkları konuşulmuştu.

İkili arasındaki yaş farkı da gündeme damga vurmuştu. Melisa Döngel 24 yaşında iken, Sergen Yalçın 50 yaşındadır. Bu durum da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Öte yandan, Melisa Döngel'in kısa bir süre önce rapçi Sefo'dan ayrıldığı da biliniyor.

AŞKI İÇİN YOLLARI AŞIYOR

İkilinin ilişkilerini sadece yakın arkadaşlarına açıkladığı ve gözlerden uzak restoranları tercih ettiği konuşuluyor. Sergen Yalçın'ın, Antalyaspor Teknik Direktörü olarak yoğun bir programı olmasına rağmen, boş zamanlarında Melisa Döngel'i görmek için İstanbul'a geldiği iddia ediliyor.

Bu iddiaların ne kadar doğru olduğu ve ikilinin ilişkisinin nereye gideceği merak konusu. Magazin gündemindeki gelişmeleri takip etmek için ise Melisa Döngel ve Sergen Yalçın'ın sosyal medya hesapları ve yakın çevresinden gelebilecek açıklamaları beklemek gerekiyor.