Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, şarkıcı Mert Demir ile olan ilişkisi hakkında rol arkadaşlarından destekleyici yorumlar geldi. Sarıkaya'nın "Şahmaran" dizisindeki rol arkadaşları Esra Ruşan, Meriç Aral ve Zeynep Tuğçe Bayat, bu ilişkinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

MasterChef Türkiye 2024 eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye kim kazandı? 19 Eylül 2024 Perşembe MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye 2024 eleme adayları kimler oldu? MasterChef Türkiye kim kazandı? 19 Eylül 2024 Perşembe MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Rol Arkadaşlarından Tam Destek

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in ilişkisinin medyada yer alması üzerine, Esra Ruşan, Meriç Aral ve Zeynep Tuğçe Bayat, bu ilişki hakkında görüşlerini dile getirdi. Üç oyuncu, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in birbirlerine çok yakıştıklarını ve bu ilişkiden mutluluk duyduklarını ifade etti. "Beğeniyoruz, mutlu olsunlar" şeklinde konuşan rol arkadaşları, bu ilişkinin Sarıkaya'ya mutluluk getirdiğini belirtti.

Sıcak ve Destekleyici Yorumlar

Set arkadaşları, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in uyumunu övdü. Esra Ruşan, "Serenay çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Onun mutluluğu bizim için çok değerli" derken, Meriç Aral ise "Mert ile çok yakışıyorlar. Mutlu olmalarını diliyoruz" şeklinde konuştu. Zeynep Tuğçe Bayat da "Serenay, Mert'i çok seviyor ve bu ilişki ona iyi geliyor. Biz de onları destekliyoruz" dedi.

Editör: Zeliha YAKUT