Türkiye A Milli Takımı'nın EURO 2024'te çeyrek finale yükselmesi, ülkede büyük bir sevinç dalgası yaratırken, ünlü şarkıcı Seren Serengil'in paylaşımı tartışmalara yol açtı. Sosyal medya üzerinden galibiyeti kutlayan Serengil, yapay zeka ile oluşturulmuş köpeklerin milli takım forması giydiği bir fotoğrafı paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

ÇILGIN SAYISAL LOTO 6 Temmuz2024  çekiliş sonuçları! Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 403 milyon TL! ÇILGIN SAYISAL LOTO 6 Temmuz2024 çekiliş sonuçları! Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye 403 milyon TL!

Serenserengil3222323

Tepkiler ve İçerik Yorumu

Seren Serengil'in paylaşımı, özellikle hayvan severler arasında olumsuz tepkilere neden oldu. Şarkıcının, insan figürlerine yapay zeka ile köpek yüzleri eklenmiş bir görseli paylaşması, bazı kesimler tarafından milli takım taraftarlarını köpeklere benzetme olarak algılandı. Bu durum, sosyal medyada yoğun bir tartışma başlattı ve Serengil'e yönelik eleştirileri beraberinde getirdi.

Serenserengil3223

Olayın büyümesi üzerine Serengil, tepkilere karşı açıklama yapmak zorunda kaldı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisine yöneltilen eleştirilere sert bir şekilde karşılık verdi. Avukatının da devreye girdiğini belirten Serengil, suç duyurusunda bulunacaklarını ve söz konusu fake hesaplara karşı hukuki sürecin başlatılacağını duyurdu.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım