Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Yunus Emre Akpınar, Kayseri'nin Sarız ilçesinden köken alan ve Osmaniye'de dünyaya gelen bir isimdir. Eğitim hayatını Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünde tamamlayarak mezun olan Akpınar, kamu hizmetine olan ilgisini genç yaşta göstermiştir. İstanbul Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü ve İstanbul Atatürk Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunmuş, ardından 107. Dönem Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak kaymakamlık mesleğine adım atmıştır.

Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar Ne Mezunu?

Yunus Emre Akpınar, ilköğretimini 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra lise eğitimini 19 Mayıs Lisesi'nde almıştır. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde maliye alanında eğitim görmüş ve bu alanda lisans derecesi elde etmiştir. Eğitim hayatı boyunca gösterdiği başarılar, kamu yönetimi ve hizmetlerindeki ilerleyişine temel oluşturmuştur.

Şemdinli Kaymakamı Yunus Emre Akpınar Nerelerde Görev Yaptı?

Mesleğe başladıktan sonra sırasıyla Mersin Valiliği'nde İl Merkez Stajı, Kızıltepe/Mardin'de 1. Kaymakam Refikliği ve Arhavi/Artvin'de 2. Kaymakam Refikliği gibi görevler üstlenen Akpınar, daha sonra Osmaniye / Toprakkale, Niğde/Altunhisar ve Konya/Halkapınar kaymakamlıklarında vekâleten görev yapmıştır.

Gaziantep Nurdağı kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Hayatı ve Biyografisi Gaziantep Nurdağı kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Yunus Emre Akpınar'ın Atabey ve Şemdinli Kaymakamlığı Görevleri

Yunus Emre Akpınar, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Atabey Kaymakamı olarak atanmış ve burada görev yapmıştır. Daha sonra Şemdinli'ye atanan Akpınar, burada da yeni görevine başlamıştır.

Editör: Muhammed Fatih Kıvrım