Ecem Çalhan, Şehrazad dizisindeki Şehrazad karakteriyle kadın başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkacak. Genç yaşına rağmen Türkiye'nin tanınmış yapımlarında yer almış olan Çalhan, oyunculuk kariyerine hızlı bir şekilde yükselmiştir. 19 Ocak 1996 tarihinde İzmir'de doğan oyuncu, henüz 28 yaşındadır. Fakat bu genç yaşına rağmen oyunculuk yeteneği ve performansıyla dikkat çekmektedir.

789

Ecem Çalhan'ın 1.72 metre boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olan Çalhan, aynı zamanda dans eğitimi de almıştır. Bu sayede sahne performanslarına da farklı bir yetenek katmaktadır.

5822031C5F9F83F627F0C5Ef6D0026Cb

Son dönemde Yüz Yıllık Mucize, Tozluyaka ve Kuzey Yıldızı gibi başarılı dizilerde başrolde yer alan Ecem Çalhan, genç yaşına rağmen gösterdiği performanslarla adından sıkça söz ettirmektedir. Şehrazad dizisindeki Şehrazad karakteriyle de izleyicilere unutulmaz bir performans sunmayı hedeflemektedir.

790

Ecem Çalhan'ın oyunculuk yeteneği ve Şehrazad karakterine katacağı derinlikle, dizi severlerin gönlünde taht kuracağına şüphe yoktur. Özellikle genç yaşına rağmen deneyimli bir oyuncu olarak kabul edilen Çalhan, Şehrazad dizisinin başarısına büyük katkı sağlayacaktır.