Kastamonu'da düzenlenen bir operasyonda şehit olan polis memuru Ahmet Şahan (38), memleketi Nevşehir’de son yolculuğuna uğurlandı. Cezaevi firarisi İsmail Bayam'ın açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Şahan’ın cenazesi, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'ndeki törenin ardından Nevşehir’in Kozaklı ilçesine bağlı Abdi köyüne getirildi.

Cenaze Töreni ve Katılım

Baba ocağında helallik alınmasının ardından Abdi Köyü Camisi’ne götürülen Şahan için cenaze namazı, ikindi namazının ardından kılındı. Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir AK Parti milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün, Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ailevi Duygular ve Son Anlar

Cenaze namazı öncesi, şehidin eşi Müjgan Şahan tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin 11 yaşındaki oğlu Yaşar Şahan, babasına ait polis kepini takarak, babasının fotoğrafını öptü ve ağladı. Bu anlar, törene katılanlar ve izleyenler tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Narin Güran Soruşturmasında Çarpıcı İtiraf: "Salim Güran Beni Baskı Altına Aldı, Narin'i Görmedim" Narin Güran Soruşturmasında Çarpıcı İtiraf: "Salim Güran Beni Baskı Altına Aldı, Narin'i Görmedim"

66Acfa2F763F277308D9Ec22

Toprağa Verilme ve Son Yolculuk

Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, şehit polis memuru Ahmet Şahan, Abdi Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi. Şahan’ın cenazesi, aile yakınları ve köylüler tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: Havva Andırır