İstanbul doğumlu Şebnem Tacigut, iş yaşamına finans müdürü olarak başlayıp uzun yıllar kurumsal şirketlerde çalıştıktan sonra hayatında derin bir dönüşüm yaşadı. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nden mezun olan Tacigut, 2004 yılında içsel bir çağrıyla reiki ve spiritüel çalışmalara yönelmeye başladı.

Ruhani Yolculuğu ve Eğitimleri

Şebnem Tacigut'un ruhsal dönüşümü, "Reiki Evrensel Yaşam Enerjisi" ile başlayan eğitimlerle şekillendi. Daha sonra "Çakra Dengeleme", "Kişisel Gelişim" ve "Pozitif Düşünce" gibi alanlarda derinleşerek kendini geliştirdi. 2007 yılında "Reiki Master Hocalık" unvanını alarak bu alandaki uzmanlığını pekiştirdi.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Akademik ve Yazarlık Kariyeri

Tacigut, reiki eğitimlerinin yanı sıra akademik seminerlerine de devam ederek bilgi birikimini genişletti. Aynı zamanda "Uyanış Zamanı", "Tevekkül", "Kalbin Kıblesi" ve "İnsanın İçsen Keşfi" gibi kitaplarıyla da tanınan bir yazardır. Kitapları ve spiritüel içerikli yazıları, okurlarıyla söyleşi ve imza günlerinde buluşturarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam etmektedir.

Editör: Havva Andırır