Çılgın Sayısal Loto'da heyecan sona erdi! 8 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 21.30'da Milli Piyango Online ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayımlanan çekilişte kazanan numaralar belli oldu. Peki, büyük ikramiyeyi kim kazandı?

Sayısal Loto 8 Haziran 2024 Kazanan Numaralar

6:
7:
24:
33:
35:
63:
JOKER: 19
SÜPERSTAR: 61

Sayısal Loto 8 Haziran 2024 Büyük İkramiye Kazanan Oldu Mu?

Milli Piyango tarafından yapılan açıklamaya göre, 8 Haziran 2024 tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan talihli belli oldu.

Sayısallotosonuçççç

Sayısal Loto 8 Haziran 2024 Bilet Nasıl Sorgulanır?

Çılgın Sayısal Loto biletini sorgulamak için Milli Piyango Online web sitesine veya mobil uygulamasına giriş yapmanız yeterli. Bilet numaranızı veya barkodunuzu ilgili alana girerek ikramiye tutarını öğrenebilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto Hakkında

Çılgın Sayısal Loto, her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 21.30'da yapılan bir şans oyunudur. Oyunda 1'den 90'a kadar olan sayılardan 6 tanesini ve 1'den 90'a kadar olan sayılardan 1 tanesini seçmeniz gerekir. 6 ana numarayı ve JOKER'i doğru tahmin eden kişi büyük ikramiyeyi kazanırken, 6 ana numarayı ve Süperstar'ı doğru tahmin eden kişi de ek bir ikramiye kazanır.

Çılgın Sayısal Loto'da Ne Kadar Kazanılır?

Çılgın Sayısal Loto'da kazanılan ikramiye tutarı, tutan bilet sayısına ve ikramiye kategorisine göre değişiklik gösterir. Büyük ikramiyenin yanı sıra, 5+1, 5, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1 ve 1+1 gibi farklı ikramiye kategorileri de mevcuttur.

Çılgın Sayısal Loto Oynamak İçin Ne Yapmalısınız?

Narin Güran Cinayetinde Yeni Gözaltılar: İsa Kaya ve Şeyma Kaya Neden Gözaltına Alındı? Cinayet Soruşturmasında Sahte İhbarların Rolü Ne? Narin Güran Cinayetinde Yeni Gözaltılar: İsa Kaya ve Şeyma Kaya Neden Gözaltına Alındı? Cinayet Soruşturmasında Sahte İhbarların Rolü Ne?

Çılgın Sayısal Loto oynamak için Milli Piyango bayilerinden veya online olarak bilet satın alabilirsiniz. Bilet fiyatları 5 TL'dir.

Editör: Murat Serdar Yıldız