Şarkıcı Atilla Taş, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret iddialarıyla ilgili savunma yaptı. Sanık olarak hazır bulunan Taş, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarının Cumhurbaşkanına yönelik olmadığını ve hakaret içermediğini belirtti.

Savunma ve İddialar

Atilla Taş, duruşmada yaptığı savunmada, bazı kişilerin kendisine karşı art niyetli olduğunu ve ideolojik nedenlerle eski tweetlerine yönelik zarar vermek istediklerini iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makamına saygı duyduğunu ve bu nedenle hakaret etmediğini vurguladı. Özellikle ekonomiyle ilgili yaptığı paylaşımların ifade özgürlüğü kapsamında olduğunu ve Cumhurbaşkanına karşı bir hakaret içermediğini savundu.

Avukatın Talebi ve Mahkemenin Kararı

Sanık avukatı ise müvekkilinin Cumhurbaşkanına karşı herhangi bir hakaret içermediğini belirterek beraat talebinde bulundu. Mahkeme ise eksik hususların giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi ve ileriki bir tarihte yeniden görülecek.

Dilin Döğer'den Makarna İtirafı: "Hiç Diyet Yapmadım, Bol Bol Yemek Yiyorum!" Dilin Döğer'den Makarna İtirafı: "Hiç Diyet Yapmadım, Bol Bol Yemek Yiyorum!"

Atilla Taş'ın Açıklaması

Duruşmanın ardından Atilla Taş, salon önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ne olursa olsun eleştiririz ama Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem. Bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır, saygı duyacağız" şeklinde konuştu. Taş, söz konusu süreçte yaşadığı durumu ve bakış açısını net bir şekilde ortaya koyarak kamuoyuna açıklamalarda bulundu.Sonuç ve Değerlendirme

Editör: Havva Andırır