Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun talepleri doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Mourinho, eski öğrencisi Dean Huijsen'in transfer edilmesini yönetimden talep etti.

Transfer Listesinde Öne Çıkan İsim: Dean Huijsen

İtalyan basını Tuttosport'un haberine göre, Fenerbahçe, Juventus forması giyen 19 yaşındaki stoper Dean Huijsen'in peşine düştü. Sarı-lacivertliler, genç oyuncunun transferi için büyük bir çaba sarf ediyor.

Mourinho Futbolcu Transfer

Yüksek Bonservis Bedeli

Juventus'un genç yıldız Dean Huijsen için istediği bonservis bedeli ise dudak uçuklattı. Serie A devi, 19 yaşındaki savunmacı için 30 milyon euro talep ediyor. Juventus'un Dean Huijsen'i Atalanta'dan Koopmeiners transferinde takasta kullanmayı da planladığı belirtiliyor.

Mourinho'nun Etkisi ve Huijsen'in Performansı

Jose Mourinho, Fenerbahçe'de göreve geldiğinden bu yana transferde büyük oynuyor. 19 yaşındaki stoper Dean Huijsen, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Roma forması giydi. Roma'da 14 maça çıkan Hollanda asıllı İspanyol oyuncuya, 3 mücadelede Mourinho şans verdi. Mourinho'nun eski öğrencisi olan Huijsen, bu süreçte performansıyla dikkat çekti.

Dean Huijsen'in Kariyeri

Dean Huijsen, Malaga altyapısında yetiştikten sonra 2021-2022 sezonu başında Juventus altyapısına transfer oldu. Roma, Dean Huijsen'i geride kalan sezonun devre arasında kiralamak için 650 bin euro ödedi. Genç stoperin Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Şu anki piyasa değeri 10 milyon euro olan Huijsen'in transferi için Fenerbahçe'nin teklifinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Transfer Hamleleri

Fenerbahçe, Mourinho'nun talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer isimler üzerinde de görüşmeler devam ediyor. Sarı-lacivertliler, yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için transferde büyük oynamayı hedefliyor.

Editör: Zeliha YAKUT