Metin Akdülger'in Ayrılışı ve Bozulan Dengeler

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Sandık Kokusu, ikinci sezon için onay almasına rağmen, Metin Akdülger'in diziden ayrılmasıyla büyük bir kayıp yaşamıştı. Akdülger'in diziden ayrılmasının ardından, dizinin dengeleri değişmiş ve yeni bir partner arayışı başlamıştı.

Sandık Kokusunun Hasan 1

Serkay Tütüncü'nün Dahil Oluşu ve Karakter Dinamiği

Diziye dahil olan Serkay Tütüncü, başrol karakteri olmamasına rağmen büyük bir heyecan yaratmıştı. Ancak daha sonra öğrenildi ki, Tütüncü'nün Kıvanç karakteri, Karsu yerine Irmak karakterine partner olacaktı.

Özge Özpirinçci'nin Yeni Partneri Belli Oldu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sonunda Özge Özpirinçci'nin yeni partneri netleşti. Sandık Kokusu'nun yeni partneri olarak Ali Yağcı, Can rolüyle karşımıza çıkacak. Kıvanç'ın yurt dışından gelen kuzeni olan Can'ın, Karsu ile ikinci sezon boyunca yeni bir hikayesi olacak.

Sandıkkokusualiiii

Ali Yağcı İle Yeni Bir Dönem Başlıyor

Ali Yağcı'nın diziye dahil olmasıyla Sandık Kokusu, yeni bir döneme giriş yapıyor. İzleyiciler, Özge Özpirinçci ve Ali Yağcı ikilisinin ekran karşısındaki kimyaını merakla bekliyor. Dizinin yeni bölümlerinde nelerin yaşanacağı ve karakterler arasındaki ilişkilerin nasıl gelişeceği büyük bir merak konusu olarak izleyicilerin gündeminde yerini aldı.