Mark Twain'in gerçek adı ne, Kim Milyoner Olmak İster 5 Mayıs günü sorusunun yanıtı Mark Twain'in gerçek adı ne, Kim Milyoner Olmak İster 5 Mayıs günü sorusunun yanıtı

Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu, heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizi, O3 Medya yapımcılığında ekrana gelmektedir. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun bulunmaktadır. İzleyiciler, Sandık Kokusu 19. bölümde neler olacağını merakla beklemektedir.

19. Bölümde Neler Olacak?

Sandık Kokusu'nun 19. bölümünde, Filiz'in Karsu'yu Hasan'la tanıştırmaya çalışması büyük bir sürprize yol açar. Karsu, Hasan hakkında öğrendiği gerçekleri Filiz'le paylaşırken, Atilla ise büyük bir şok yaşar. Babasını yalnız yakalayan Atilla, Karsu'dan uzak durması konusunda uyarır.

Öte yandan, Irmak, elindeki delilleri teslim ederek Adnan'ı ihbar eder ve aralarında büyük bir yüzleşme yaşanır. Bu sırada Atilla'nın boşanıp Karsu ile birleşeceğini öğrenen Reha, onları durdurmak için Hasan'la görüşmek gibi planlar yapar.

Karsu, Hasan'ın kim olduğunu öğrendikten sonra büyük bir karar aşamasına gelir. Filiz'in ısrarlarıyla Hasan'ın kebapçısına giren Karsu, annesinin peşinden gitmeye karar verir ve gerçeklerle yüzleşmeye hazırlanır.

Sandık Kokusu Oyuncuları

Demet Akbağ
Özge Özpirinçci
Metin Akdülger
Necip Memili
Levent Can
Mina Akdin
Ergun Kuyucu
Kayhan Açıkgöz
Sandık Kokusu'nun 19. bölümü, 24 Nisan Çarşamba akşamı Show TV'de izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeleri kaçırmamak için ekran başında olmayı unutmayın!