Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi? Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Kadir Aydar'a neden siyasi yasak getirildi?

Rabia Soytürk, Türk tiyatro ve dizi oyuncusu olarak tanınan genç bir yetenektir. Peki, Rabia Soytürk kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar…

Samet Vuruşan Sevgilisi Rabia Soytürk01

Samet Vuruşan Sevgilisi Rabia Soytürk Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Rabia Soytürk, 11 Mart 1996 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Orta öğretim eğitimini Sağlık Koleji Hemşirelik Bölümü'nde tamamlamıştır. Ancak ilgi ve yeteneği doğrultusunda oyunculuk alanında kariyer yapmaya karar vermiş ve bu doğrultuda eğitim almıştır. Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim görmüştür.

Samet Vuruşan Sevgilisi Rabia Soytürk8368687

Samet Vuruşan Sevgilisi Rabia Soytürk Ne İş Yapıyor Mesleği Ne?

Kariyerine tiyatro eğitimi alarak başlayan Rabia Soytürk, daha sonra televizyon dünyasına adım atmıştır. İlk kez "Şahsiyet" adlı televizyon dizisinde rol almıştır. Bu dizi, usta oyuncularla bir araya gelerek kariyerine güçlü bir başlangıç yapmasını sağlamıştır. Cansu Dere, Haluk Bilginer, Şebnem Bozoklu gibi deneyimli isimlerle birlikte çalışarak kendini kanıtlamıştır.

Samet Vuruşan Sevgilisi Rabia Soytürk221

Editör: Murat Serdar Yıldız