NOW TV'de sezonun iddialı yapımlarından biri olan Şahane Hayatım dizisi, 30. bölümle izleyicilerine veda edecek. Oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı dizi, final kararı aldı.

REYTİNGLER İKİNCİ SEZON İÇİN YETERLİ DEĞİL

Çağrı Bayrak'ın yönettiği dizi, reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamadığı için ikinci sezon için onay alamadı. 25. bölümü yayınlanan dizi için final kararı alındı.

30. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; büyük umutlarla başlayan dizi, planlanan takvime uygun olarak 30. bölümde ekrana veda edecek. Şahane Hayatım dizisinin final bölümü, izleyicileri duygusal bir veda ile karşılayacak.

Beyaz Yaka dizisi Yiğit Ekmekçioğlu kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim? Beyaz Yaka dizisi Yiğit Ekmekçioğlu kim oynuyor, gerçek adı ne, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim?

Şahane Hayatım dizisinin final yapacak olması, izleyiciler arasında büyük bir merakla beklenen gelişmeler arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosundaki başarılı isimlerin performansı ve diziye olan ilginin final bölümünde nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu olarak öne çıkıyor.