TRT 1'in sevilen dizisi "Bir Sevdadır", 12. bölümüyle ekranlara veda etti ve izleyicileri merak içinde bıraktı. Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in başrollerini paylaştığı dizi, gelecek hafta neler olacağı konusunda merak uyandırdı. İşte, dizinin son gelişmeleri ve 13. bölüm fragmanı hakkında bilgiler...

Tv yayın akışı 5 Mayıs Pazar 2024 listesi Kanal D, Show TV, Fox TV, ATV, TRT1, TV8 Star TV Bugün hangi diziler var? Tv yayın akışı 5 Mayıs Pazar 2024 listesi Kanal D, Show TV, Fox TV, ATV, TRT1, TV8 Star TV Bugün hangi diziler var?

YASİN'İN GERÇEKLERİ ÖĞRENMESİ

Son bölümde Yasin'in Yeşil ve çocukları hakkındaki gerçekleri öğrenmesi, dizinin en çarpıcı anlarından biriydi. Ancak bu gerçekler karşısında Yasin'in annesi Gülender ve babası İshak Ali'nin çocuklara olan bağlarını görmesi, onu zor bir kararın eşiğine getirdi.

YEŞİL'İN KARARI

Öte yandan, gerçeklerin herkes tarafından öğrenilmeden Bıçakçı Konağı'nı terk etmeye karar veren Yeşil, gece vakti kimseye haber vermeden konağı terk etti. Ancak daha sonra Cemile ve Ayça ile bir araya gelerek, birlikte yeni bir hayata başlamanın planlarını yapmaya başladı.

MENEVŞE VE TUFAN ARASINDAKİ İLİŞKİ

Diğer yandan, Menevşe'nin Tufan'ın sözlenmesiyle yaşadığı hayal kırıklığı ve Tufan'ın ailesiyle ilişkisi konusu da dizinin önemli noktalarından biri oldu. Tufan, Menevşe'yi kaybetmemek için ailesiyle karşı karşıya gelmeye karar verirken, Hasret beklenmedik bir hamle yaparak ikisini zor bir durumun içine sokar.

ÜNAL'IN BEKLENMEDİK KARARI

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Ünal da uzaktan tüm olayları izlemeye devam ediyor. Beklenmedik bir anda Yeşil'in karşısına çıkan Ünal, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yapacağı merakla bekleniyor.

BİR SEVDADIR 13. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Henüz Bir Sevdadır dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Ancak dizinin takipçileri, fragmanın yakın zamanda paylaşılmasını ve yeni bölümün heyecanla beklenen gelişmelerle dolu olmasını umut ediyor.