Ünlü rock müzik sanatçısı Teoman, geçtiğimiz günlerde İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. Binlerce İstanbullu hayranı, Teoman'ın sahne performansını izlemek için konser alanını doldurdu.

MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne? MasterChef Erim Şanal kimdir, aslen nereli kaç yaşında? Erim Şanal ne iş yapıyor ve mesleği ne?

Unutulmaz Performans

Teoman, konserine enerjik bir başlangıç yaparak "Kavgam" şarkısıyla seyircilere müzik ziyafeti sundu. İki saat boyunca aralıksız sahnede kalan sanatçı, kariyerinin en sevilen şarkılarından bazılarını seslendirdi. "N'apim Tabiatım Böyle", "Serseri", "Tek Başına Dans", "İki Yabancı" ve "Bana Öyle Bakma" gibi hit parçalarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Rockçı Teoman'a Kim Oyuncak Hediye Etti?

Konserin sonlarına doğru ise Teoman'a beklenmedik bir sürpriz yapıldı. Sahne önünden bir hayranı, ailesiyle birlikte gelmiş olan 10 yaşında bir erkek çocuğu, Teoman'a oyuncak araba hediye etti. Bu jest, Teoman'ın kariyeri boyunca sahneye aldığı farklı hediyeler arasında özel bir yer edindi. Sanatçı, duygusal anlar yaşadığı bu sürprize teşekkür ederek, Türkiye'de bir rock yıldızına ilk kez oyuncak araba hediye edildiğini belirtti

Editör: Havva Andırır