Arka Sokaklar dizisinin unutulmaz karakterlerinden Zeynep'i canlandıran Gamze Özçelik, uzun bir süredir ekranlardan uzak kalarak Umuda Koşanlar Derneği'nde yardım faaliyetleriyle adından söz ettiriyordu. Ancak son günlerde, sürpriz bir evlilik haberinin ardından tekrar gündeme geldi. Uzun süredir kalbi boş olan Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı oyuncu Reshad Strik ile dünyaevine girdi.

Özçelik'in Kariyeri ve Özel Hayatı

Gamze Özçelik, Arka Sokaklar dizisindeki Zeynep karakteriyle tanınan ve bu rolüyle hafızalara kazınan bir oyuncu. Üç yıl süren evliliğinden Uğur Pektaş ile Murathan adında bir oğlu bulunuyor. Magazin dünyasından uzak durarak, Umuda Koşanlar Derneği'nde yardım faaliyetlerine yönelen Özçelik, birçok ihtiyaç sahibine yardım eli uzatmış ve takdir toplamıştı.

Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var? Fazıl Say’dan Ahmet Çakar’a Sert Sözler: İdil Bilgen’e Yapılan Eleştiriler Haksız mı, Destek Mesajının Arkasında Ne Var?

Untitled (9)-1

Sürpriz Evlilik

Gamze Özçelik'in sürpriz evliliği, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Arkadaşlarının duyurduğu nikah haberinden sonra çiftin sosyal medya hesaplarından düğün fotoğrafları ve duygusal mesajlar paylaşıldı. Reshad Strik, "İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç için Elhamdülillah. Gamze Özçelik seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok iyi anlaşacağımız bir hayatımız olacak. İnşallah Cennet'te de biz beraber olacağız. Şimdi birlikte umuda koşma zamanı..." ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Untitled (8)-1

Özçelik kardeşler "Güzellik genetik" dedirtti

Gamze Özçelik hakkında araştırma yapanlar, ünlü ismin kız kardeşini görünce ise hayran kaldı.Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik.

640Xauto-15

Gamze Özçelik'in Sosyal Medya Hamlesi

Evlendikten sonra Gamze Özçelik'in ilk sosyal medya hamlesi ise dikkat çekti. Ünlü isim, profilinde "Strik" soyadını ekleyerek kalp emojisi koydu. Bu hamle, hayranlarının dikkatini çekerken, çiftin mutluluğuna olan sevgi ve desteği de yansıttı.

Gamze Özçelik'in sürpriz evliliği ve sonrasındaki sosyal medya hamlesi, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı ve hayranlarını sevindirdi.


 

Editör: Havva Andırır