Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Yumlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Uğur, velayeti babasında olan oğlunu kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve evlat edindiği kızı Ayşe Yumlu’dan şikayetçi oldu. Suç duyurusu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sunulan dilekçede yer aldı.

Olayın Arka Planı

Olayın arka planı, ünlü sunucu ve gazeteci Reha Muhtar’ın evinin merdivenlerinden düşmesi ve hastanede entübe edilmesiyle başladı. Muhtar’ın tedavisi devam ederken, velayeti babasında olan oğlu Poyraz’ın şarkıcı Nilüfer ve kızı tarafından alıkonulduğu öne sürüldü.

Kayıp İhbarı ve Savcılık Süreci

Deniz Uğur’un avukatı aracılığıyla yaptığı suç duyurusunda, Poyraz hakkında Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne kayıp ihbarı yapıldığı da belirtildi. Olayla ilgili olarak savcılık sürecinin başlatıldığı ve incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Editör: Havva Andırır