Kobbie Mainoo kimdir? Kobbie Mainoo nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Kobbie Mainoo kimdir? Kobbie Mainoo nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

18 yaşına giren Endrick Felipe bundan böyle Real Madrid forması giyecek. Peki Endrick Felipe kimdir? Futbol Kariyerine Nasıl Başladı?

Endrick Felipe Kimdir?

Endrick Felipe Moreira de Sousa, 21 Temmuz 2006 tarihinde Brezilya'nın São Paulo şehrinde dünyaya geldi. Genç yaşlardan itibaren futbola olan ilgisi ve yeteneği ile dikkat çeken Felipe, Brezilya futbolunun önemli genç yeteneklerinden biri olarak öne çıkmıştır.

Futbol Kariyerine Nasıl Başladı? 

Endrick Felipe, futbol kariyerine 11 yaşında Palmeiras'ın gençlik takımında başlamıştır. Genç yaşına rağmen, Palmeiras genç takımında 169 maçta 165 gol atarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Performansı, onu dünya çapında büyük kulüplerin radarına sokmuştur. 2022 yılında Copa São Paulo de Futebol Júnior'da yedi maçta sekiz gol atarak Palmeiras'ı şampiyonluğa taşımış ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilmiştir. Bu başarılar, Felipe'nin yeteneklerini ve potansiyelini gözler önüne sermiştir.

Real Madrid'e Transferi

Endrick Felipe, 15 Aralık 2022'de Real Madrid ile ön sözleşme imzalayarak, 2024 Temmuz ayında 18 yaşına girdiğinde Madrid ekibine katılacağını duyurdu. Real Madrid'in, Felipe için 47.5 milyon Euro'luk bir transfer ücreti ödediği belirtilmiştir. Ancak transferin detayları, kulüpler tarafından tam olarak açıklanmamıştır. Anlaşma kapsamında, 60 milyon Euro sabit ücretin yanı sıra 12 milyon Euro'luk vergi ve bazı performans hedeflerine bağlı ek ücretlerin bulunduğu belirtilmektedir.

Real Madrid'deki İlk Yılları

Endrick Felipe, Real Madrid ile kariyerine başladığında, özellikle genç yaşına rağmen büyük bir beklentiyle karşı karşıya kalacak. Real Madrid'in uzun süre takip ettiği bu genç yeteneğin, kulüpte büyük bir başarı göstermesi bekleniyor.

Editör: Havva Andırır