2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, sezon öncesi hazırlık maçlarında dikkat çeken performanslar sergiliyor. Sarı-kırmızılı ekip, önceki hazırlık maçlarında farklı sonuçlar elde etti. İlk maçında ev sahibi LASK Linz'e 3-2 mağlup olan Galatasaray, Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenildi. Ardından Slovak ekibi Trencin'i 4-1 mağlup eden Galatasaray, son olarak İtalyan ekibi Lecce'yi 2-1'lik skorla geçerek ilk galibiyetini elde etti.

Galatasaray - Parma Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlık maçları kapsamında 5. karşılaşmasını İtalyan ekibi Parma ile yapacak. Bu maç, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 21:15'te başlayacak. Galatasaray'ın Parma ile oynayacağı hazırlık maçı, D Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Kupa Maçı ve Sezon Başlangıcı

Galatasaray, 3 Ağustos'ta Beşiktaş ile Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele, sezonun ilk resmi maçı olacak. Ayrıca, Sarı-kırmızılılar ligdeki ilk maçını 9 Ağustos'ta Hatayspor karşısında oynayacak.

Türkiye - İzlanda maçı şifresiz! Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi 2. maç Türkiye - İzlanda maçı şifresiz! Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi 2. maç

Hazırlık Maçlarındaki Performans ve İcardi'nin Durumu

Galatasaray, hazırlık maçlarında sergilediği performanslarla dikkat çekiyor. İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'nın Liezen bölgesinde bulunan Galatasaray, Lecce karşısında 2-0'lık galibiyet elde etti. Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Lecce karşılaşmasında ilk kez forma giydi ve 64. dakikada oyuna dahil olarak kaptanlık pazubendini taktı.

Editör: Mehmet Çetil